Birgitte Tengs

Agder lagmannsrett åpner nå for at fetteren til Birgitte Tengs kan bli helt renvasket. En 50-årig mann blir siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.


Pin On It Remains A Mystery

Førstelagmann i Agder lagmannsrett åpner for at fetteren til Birgitte Tengs kan bli frifunnet etter at saken har tatt ny vending.

. Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert. Mannen nekter for å ha noe med drapene å gjøre. Han er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995 og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen i 2000.

Da politiet ringte Karin og Torger Tengs for å varsle at de kom på besøk trodde Birgittes foreldre at politiet nå var enda sikrere på at nevøen deres drepte datteren i 1995. Politiet gjør nye DNA-analyser i Birgitte Tengs-saken. Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

Fetteren ble i 1998 frikjent for drapet i Gulating lagmannsrett men dømt til å betale. Han er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen fem år senere. I stedet var beskjeden at politiet kom til å sikte en helt annen mann og.

Politiet har undersøkt mobilen og datamaskinen til mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs uten å finne søk på ord som DNA og Kripos ifølge TV 2. Åpner for å frifinne fetteren. Dermed kan en 24 år lang kamp gå mot slutten.


Birgitte G Adli Kullanicinin Zentangle Other Cool Things Panosundaki Pin Desenler Ortaokul Sanati Sanat Desen


Tengs Siktede Stjal Truser Og Videoer Fra Lena Jeg Ble Rystet Vg I 2021 Truser Kvinner Ultralyd


Birgitte Due Madsen Objects Design Sculpture Installation Art Accessories


Pin Pa Fremtidige Prosjekter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel