Oana Radu Fostul Sot

Artista a declarat ca nu ar suporta sa aiba un copil obraznic si daca acesta nu ar asculta-o nu ar ezita nicio clipa sa recurga la violenta. Invitată într-o emisiune TV Oana a dezvăluit că avea de ceva vreme probleme în relația cu Alin tânărul care a murit după ce a fost incendiat de o persoană cu tulburări psihice.


Imaginea Pe Care Oana Radu Nu A Vrut Să O Facă Publică Cat Am Evitat Să Pun Această Poză

Cantareata Oana Radu face afirmatii socante.

Oana radu fostul sot. Fanii au reacționat imediat. Deși artista și iubitul ei locuiau împreună aceasta a spus că nu se mai înțelegeau și se despărțiseră. Oana Radu alături de soțul plin cu mușchi la piscină.

Vedeta a suferit foarte mult după moartea fostului iubit dar durerea i-a fost alinată după câteva luni de antrenorul ei de fitness Cătălin cu care s-a și căsătorit. Fostul soț al Oanei Roman a fost surprins în ipostaze inedite. Vezi că pe parcursul vieţii de multe ori zici ce bine ar fi fost să mă bată mama.

Li se vede cu ușurință pe chipuri faptul că se iubesc foarte mult. Pentru că începuse să mănânce pe furiș soțul Oanei Radu. Cu toții știm deja faptul că Oana Radu a făcut pasul cel mare alături de proaspătul ei soț Cătălin Dobrescu.

Anul trecut Oana Radu a trecut prin momente dificile care au marcat-o destul de mult. Oana Radu este una dintre cele mai puternice artiste de la noi din țară. Cel puţin aşa pare când ne gândim că are la activ două divorţuri.

Oana Radu dezvăluiri despre fostul iubit. Prezentatoarea de la Pro TV a fost căsătorită cu Mircea Stănescu fiul fostului jurnalist Sorin Roşca-Stănescu. Se poate spune că Oana Cuzino 44 de ani nu a avut mult noroc în dragoste.

Dumnezeu să te odihnească. Fosta vedetă din Liceenii revine în atenţia fanilor. Oana Radu a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost la un pas de a fi părăsită de către soțul său din cauza comportamentului său.

Deși o bună perioadă de timp a negat apropierea de acesta jurnaliștii și fanii mirosind situația în prima zi din anul 2020 a recunoscut relația. Oana Radu apariție incendiară în costum de baie. Oana Radu dezvăluiri despre relaţia cu Cătălin Dobrescu la un an de căsnicie.

Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările. Oana Radu s-a cuplat cu cel mai bun prieten al fostului iubit. Oana Radu rochia cu decolteu abisal care nu a reușit să-i acopere bustul generos.

A şocat pe toată lumea cu schimbarea radicală de look însă nimeni nu şte ce secret ascunde Oana Radu. Fostul ei iubit a fost inciendiat în plină stradă iar timp de câteva săptămâni a cerut ajutorul tuturor oamanilor pentru a-l putea salva. Oana Radu adevarul despre iubitul mort.

Oana Radu are gânduri serioase cu Cătălin deoarece a început să vorbească și despre copii. Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa. Teo Show 04032020 - Oana Radu si viitorul sot planuri de nuntaNe puteti urmari si pehttpwwwkanaldrohttpwwwwowbizrohttpwwwstirilekanald.

Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin bărbatul care a ajutat-o să slăbească. Ce spune Oana Radu după ce fanii au acuzat-o că s-a afișat cu noul iubit la 4 luni de la moartea fostului. Cred că îl iubesc mai mult acum Oana Radu pe masa de operație.

Cine este fostul soţ al Oanei Cuzino. Anunţul a fost făcut de iubita sa cântăreaţa Oana Radu. Cine este și cu ce se ocupă soțul Oanei Radu Soțul Oanei Radu Cătălin Dobrescu este antrenor.

Solista Oana Radu s-a măritat la nici un an după tragica moarte a fostului iubit. Home oana radu sot. Cum arată acum la 57.

Publicat pe 11062014 la 2356 Actualizat pe 12062014 la 0008. În urmă cu 11 luni un individ cu probleme de sănătate mintală l-a incendiat pe iubitul său Alin Mihai Suflea într-o scară de bloc din Craiova unde amândoi locuiau. În urmă cu doar câteva luni Cătălin Dobrescu a cerut-o în căsătorie pe cântăreața Oana Radu.

Oana radu sot. La cununia civilă care a. Fostul ei iubit a fost inciendiat în plină stradă și a murit în chinuri groaznice după ce i-a fost amputat și un picior.

Averea lui subiect de supoziţii. Diagnosticul pus de doctorul care a consultat-o. Divort oana roman fiica premier fostul sot al oanei roman marius elisei marius elisei cola marius elisei prieten oana roman petre roman premier.

Oana Radu a făcut senzație pe rețelele de socializare cu o rochie cu un decolteu imens. Cununia civilă fiind în vreme de pandemie aceștia au respectat normele în vigoare la Serviciul de Stare Civilă. Artista a fost mărul discordiei între fostul iubit şi Cosmin Surdu noul ei partener în.

Am avut un control medical. După o pauză în care s-a dedicat creşterii băiețelului ei solista Oana Sârbu 46 de ani se întoarce la muzică marea ei pasiune. Te iubesc a scris Oana Radu.

VIDEO Oana Sârbu s-a întors în muzică alături de fostul soţ. Anul trecut Oana Radu a trecut prin momente dificile care au marcat-o destul de mult. Cum si-a refacut viata si cu cineWOWbizNe puteti urmari pehttpswwwwowbizrohttpswwwkanaldro.

Actuală concurentă în cadrul competiției cu și despre stil Bravo ai stil. Până ieri Alin a fost în comă indusă din cauza arsurilor ce i-au acoperit 75 din corp. Oana Radu a recunoscut relația cu noul ei iubit Cătălin antrenorul ei personal.

Astăzi aceștia s-au căsătorit. Cocktailul Molotov pe care bolnavul psihic l-a folosit i-a provocat acestuia răni pe. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au devenit soț și soție în urmă cu mai mult timp iar aceștia se iubesc mai mult ca niciodată.


Oana Radu Dezvăluiri Despre Iubitul Mort Spune Că Alin A Inșelat O Libertatea


Cand Vrea Oana Radu Să Devină Mamă Artista și Soțul Ei Iși Doresc Să și Mărească Familia O Să Facem și Un Bebe Video Spynews Ro


Iubitul Cantăreţei Oana Radu Incendiat De Un Vecin A Murit La Spital știri Un Site De Muzica


Cine Este De Fapt Cătălin Dobrescu Soțul Oanei Radu Cu Ce Se Ocupă Impact


Ce Spune Oana Radu După Ce Fanii Au Acuzat O Că S A Afișat Cu Noul Iubit La Doar 4 Luni De La Moartea Fostului Impact


Cine Este Bărbatul Care L A Incendiat Pe Iubitul Oanei Radu Wowbiz


Iubitul Oanei Radu In Stare Gravă La Spital Ce Au Decis Medicii Wowbiz


Oana Radu Mărturisiri Uluitoare Despre Iubitul Incendiat De Viu Am Ieșit Din Relație Cu Datorii De Trei Miliarde De Lei


Foto Cantăreața Oana Radu S A Căsătorit Cu Antrenorul Ei De Fitness A Slăbit Mai Bine De 60 De Kg


Oana Radu Pe Mana Medicilor După Ce A Slăbit Spectaculos La Ce Intervenție Va Fi Supusă


Oana Radu Criticată Dur După Ce A Publicat Imagini Cu Noul Partener Abia ți A Murit Iubitul


Oana Radu S A Măritat La 11 Luni După Ce I A Murit Iubitul Tabu


Ce Spune Oana Radu După Ce Fanii Au Acuzat O Că S A Afișat Cu Noul Iubit La Doar 4 Luni De La Moartea Fostului Impact


Cine Este De Fapt Cătălin Dobrescu Soțul Oanei Radu Cu Ce Se Ocupă Impact


Oana Radu Se Mărită Peste Două Săptămani Cu Antrenorul Care A Ajutat O Să Slăbească Click Mobile


Iubitul Cantăreţei Oana Radu Incendiat De Un Vecin A Murit La Spital știri Un Site De Muzica


Oana Radu Se Pregătește De Căsătorie La Cateva Luni De La Moartea Fostului Ei Iubit


Foto Cantăreața Oana Radu S A Căsătorit Cu Antrenorul Ei De Fitness A Slăbit Mai Bine De 60 De Kg


Soțul Oanei Radu Vorbește Despre Problemele De Cuplu Ea Nu Trebuie Să Mai Mintă Radio Impuls

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel